CF retail
Inspireert en bouwt aan onderscheidende winkelconcepten

You Are Here opent pop-up store in Amsterdam

02-11-2011 door

You Are Here kent naast de inmiddels bekende concept store in het centrum van Eindhoven nu ook een pop-up store in de “negen straatjes”  in Amsterdam. In deze pop-up winkel in de Hartenstraat, die slechts gedurende de feestdagen geopend is, is een selectie van internationale maar ook Nederlandse labels van bekende maar ook onbekende ontwerpers te zien.

You Are Heroes

Het You Are Here concept is een co-creatie tussen ontwerpers en de eigenaren.

Iedere 4 maanden worden nieuwe ontwerpers uitgenodigd om item’s te ontwikkelen volgens een vooraf voorgesteld thema. Wat mij betreft een retail business model wat we vaker gaan tegenkomen. Snelheid, inspringen op het marktmoment met een eigenzinnig productaanbod, creativiteit in een flexibele winkelomgeving worden sleutelbegrippen om de klant de juiste beleving te bieden op het juiste moment.

Willemijn de Wit, ontwerper van het eigen You Are Here label en scout van interessante ontwerpers en producten; “We houden van verandering en hebben een onstilbare honger naar steeds nieuwe ontdekkingen. Met continu wisselende selecties van nieuwe producten, van frisse en innovatieve ideeën over leven en stijl, laten we zien hoe bruisend mode en design is. Intuïtie en lef zijn belangrijke ingrediënten, de inspiratie ligt op straat, en we vinden het heel belangrijk dat je er blij van wordt. YOU ARE HERE wil zowel magneet als zender zijn, door te inspireren komt er ook veel inspirerende input terug.”

Het juryoordeel was zeer positief

Onlangs is You Are Here genomineerd voor de Design in Detail Award 2011.

DiDA richt de schijnwerpers op ondernemers die de afgelopen drie jaar succesvol samenwerkten met een ontwerper, vormgever of interieurarchitect bij het vernieuwen, verbeteren of starten van hun onderneming.

“De vooruitstrevende selectie van producten en mode van verschillende (jonge) ontwerpers is indrukwekkend. Klanten worden de winkel binnengetrokken doordat er op elke plek wel iets bijzonders te ontdekken valt tot en met kleedkamers waar je wel in zou willen blijven zitten.”

De concept store ‘You Are here’ is te vinden aan de Kleine Berg 32a
in Eindhoven en nog tot 8 januari aan de Hartenstraat 34- 36 in Amsterdam
www.youarehere.nl

 

Tags: , , , ,