CF retail
Inspireert en bouwt aan onderscheidende winkelconcepten

WEBINAR: Retail Survival Guide

24-12-2020 door

Klaar voor een mooie retail toekomst

Net zoals in het echte leven is het deels een kwestie van snel en adequaat handelen én van een goede voorbereiding vooraf. Wat ik veel zag tijdens de crisis rond covid-19 was dat retailers die de basis goed op orde hadden, goed op de hoogte waren van wat er speelt in de markt, de consumentenbehoefte kenden en die als het ware mee konden bewegen zonder hun eigen koers te verliezen de crisis sterker doorkwamen dan hun afwachtende en minder goed voorbereide collega’s.

Op donderdag 1 april 2021 van 16.00 tot 17.00 uur (vol) of op maandag 10 mei 2021 van 16.00 tot 17.00 uur kun je digitaal aanschuiven bij het Retail Survival Guide webinar. Voor slechts € 59,- incl. btw neem je al deel aan dit webinar? Kijk hier voor het programma en schrijf je in.

Kies voor extra voordeel

Ben je nog niet in het bezit van de Retail Survival Guide en wil je die na afloop wel ontvangen dan betaal je slechts € 75,- incl. btw. Kijk dan hier voor het programma, het extra voordeel en schrijf je in.

Zij gingen je voor:

‘Carin geeft met haar inspirerende presentaties handvaten aan de retailers om een volgende stap te zetten. Ze maakt de zaken toepasbaar, praktisch en geeft direct het haakje om deze toe te passen in je eigen business. Met haar know-how, ervaring, inspiratiebronnen en creativiteit kom je zeker een stap verder in het creëren van nieuwe kansen.’

– Mascha de Bruin, Head of Cluster Interior & Retail / Easyfairs

‘Tijdens onze Digital Fair voor ons inkoopplatform met 15.000 actieve retailers, vroegen wij Carin Frijters om onze retail community bij te praten over de ontwikkelingen in de markt. We kregen als feedback van onze retailers dat zij vandaag de dag nog steeds baat hebben bij de tips van Carin. Daar doen we het voor!’

– Joost Brugmans, CEO & Co-founder Orderchamp