CF retail
Inspireert en bouwt aan onderscheidende winkelconcepten

Superdry. opent flagship store in Londen

08-11-2011 door

Dat Superdry. niet alleen populair is in Hollywood moge bekend zijn gezien het feit dat vele beroemdheden over de gehele wereld regelmatig gespot worden in trendy Superdry wear.

Op 17 december jl. opende de Superdry. flagship store aan de Regentstreet in Londen. Een fashion concept dat overduidelijk past bij de huidige tijdsgeest aangezien het ondanks de enorme afmetingen, ‘9,500 square foot of retailspace’, een sterk huiskamergevoel oproept. Gedempt licht, indrukwekkende lichtaccenten, projecties, gebruik van ruwe materialen, een warm aandoende houten vloer, diverse ‘free flow’ opstellingen van displays en een kleurrijk assortiment met diverse unieke items speciaal voor deze flagship store van Superdry.

 

      

      

 

In de verenigde Arabische emiraten is Superdry minstens zo populair. In Dubai opende Superdry op 3 november de deuren van haar winkel in de mall of emirates een zeer exclusief shopping center. Een van de grootste en meest unieke in de wereld en Superdry past perfect tussen de 200 winkels, de multiplex bioscoop en zelfs een ‘echte sneeuw’ ski piste. De opening was een groot succes en de winkel werd bezocht door een menigte touristen en locals.

In Korea werd op 11 november de eerste verjaardag van de Superdry Kangnam store gevierd. 111 VIP’s samen met 150 gasten luisterden het evenement op. Jonge Koreaanse celebrities zoals de zangeres Yungun en de acteurs Julian Kang en Kyu Han Lee maakten hun opwachting. De eerste 111 gasten konden voor slechts 10 dollar een Superdry lucky grab bag aanschaffen met daarin 111 Superdry goodies, echt een weggevertje. Over naar Florence, Italië, waar op 3 december op de via dei ginori 22 rosso de nieuwste Italiaanse Superdry store haar deuren opende. Van New York, Parijs, Dubai, Antwerpen, Florence tot Londen Superdry timmert stevig aan de weg en opende in 2011 bijna wekelijks een nieuwe winkel.

Mocht u interesse hebben in het uitgebreide verhaal over de onlangs geopende flagshipstore van Superdry. in Londen, in beeld en/ of op video, neem dan gerust contact op met Carin Frijters van CF retail, 06 22991709.

Bron; Retail Actueel

Tags: , , , , , , , , , , ,