CF retail
Inspireert en bouwt aan onderscheidende winkelconcepten

Speel het winkelspel – vaste column CF retail in Mobilia Interieurtextiel

28-02-2012 door

Amber Zaal redacteur Mobilia Interieurtextiel

Carin Frijters geeft met haar bureau CF retail adviezen die ondernemers op weg helpen om zich te onderscheiden. Ze mag diverse kleine en grootschalige winkelketens tot haar opdrachtgevers rekenen. In een reeks artikelen spitst Frijters haar adviezen toe op het verbeteren van het winkelconcept van kleinschalige woninginrichters.

————————————————————————————————————————————–
Wie is Amber Zaal

Amber is redacteur van het vakblad Mobilia Interieurtextiel. Een magazine gespecialiseerd in interieurtextiel dat zich richt op woondetaillisten, woningtextielspeciaalzaken, maar ook op creatieven als textielontwerpers, stylisten en binnenhuisarchitecten. Ook is er in het blad veel aandacht voor andere wooncollecties, zoals behang, bed- en badtextiel. Verder komen er regematig retailonderwerpen aan bod, zoals informatie over winkelformules en retailtrends. Amber heeft een achtergrond als tekstschrijver en beeldredacteur; ze studeerde onder meer aan de Hogeschool voor Journalistiek en aan de Rietveld Academie met als specialisatie Fine Arts en Fotografie.

Volg Amber via Twitter op @Amber_Mobilia of kijk op de website www.mobiliainterieurtextiel.nl Abonnee worden kan door het sturen van een mail aan de abonnemenenteadministratie op I.hey@bdu.nl

————————————————————————————————————————————–
Beelden; Perscentrum wonen

Tags: , , , , , , ,