CF retail
Inspireert en bouwt aan onderscheidende winkelconcepten

Platform RetailTheater

Platform RetailTheater maakt winkels écht onderscheidend

Veel retailers vragen het zich af: is er toekomst voor de winkel in het straatbeeld? De concurrentie is groot, ook door de komst van online. Het antwoord is een volmondig ja. Als je tenminste het verschil maakt.

Eigen identiteit en onderscheidend vermogen zijn belangrijker dan ooit. Zorg dat je de klantenreis goed in beeld hebt en gebruik verschillende kanalen om in te spelen op de wensen van je klant. Voeg daar een persoonlijke selectie van zintuiglijke stimuli als kleur, licht, geur, instore communicatie, retailtechnologie, materiaal en geluid aan toe en je bent verzekerd van een succesvol winkelconcept.

De aangesloten retailspecialisten die samen met de regisseurs Carin Frijters van CF retail en Femke Cuijpers van Creatieve Kwesties de service RetailTheater vormen, werken volgens de inzichten uit het boek Prikkel de Koopknop van Carin Frijters. Na een klantenreis check-up volgt een praktisch advies en een werkbaar stappenplan. Daarbij kun je als ondernemer kiezen uit verschillende services en abonnementen, zodat je altijd precies betaalt voor wat je nodig hebt.

Tags: , , , , ,