CF retail
Inspireert en bouwt aan onderscheidende winkelconcepten

NIEUW BOEK: Retail Survival Guide

25-12-2020 door

Hoe ga je als retailer om met een crisis? In tijden van covid-19 ineens heel relevant. Maar crisissen zijn van alle tijden. Soms klein, zoals een langdurig opgebroken winkelstraat, soms groot zoals een recessie of een pandemie. Wat kun je in dit soort tijden als retailer doen om het hoofd boven water te houden?

Klaar voor de toekomst

Net zoals in het echte leven is het deels een kwestie van snel en adequaat handelen én van een goede voorbereiding vooraf. Wat we veel zagen tijdens de crisis rond covid-19 in 2020 was dat retailers die de basis op orde hadden, goed op de hoogte waren van wat er speelt in de markt en de consumentenbehoefte kenden een voorsprong hadden. Zij konden als het ware mee bewegen zonder hun eigen koers te verliezen en konden de crisis beter het hoofd bieden dan hun afwachtende en minder goed voorbereide collega’s. In dit boek laat retailexpert Carin Frijters zien hoe je jezelf als retailer klaar maakt voor een zekere én onzekere toekomst. Het boek is opgedeeld in vijf heldere stappen.

In dit boek vind je bovendien:

Voor wie?

Een must read voor iedere retailer, formule- of marketingmanager, shoppermarketeer, winkelgebiedontwikkelaar, interieurontwerper, visual merchandiser, interieurstylist of winkelbouwer met een passie voor retail.

Het boek los bestellen kan hier.

Liever gebruik maken van het combinatievoordeel =  boek + webinar 

Interesse in de bijbehorende Masterclasses kijk hier voor meer informatie