CF retail
Inspireert en bouwt aan onderscheidende winkelconcepten

Retail Inspiratie Tour (RIT) thema agenda en reviews

17-01-2020 door

Ontdek de meest innovatieve concepten tijdens een Retail Inspiratie Tour

De inspiratie ligt op straat… maar waar?!  Zodra het weer mag tref je hier alle tour mogelijkheden!! Interesse in een virtuele trendtour om bij te blijven. Informeer naar de mogelijkheden.

Hoe zie je de wereld om je heen? Door wie laat jij je inspireren? Doe je niet al jaren hetzelfde, maar levert het niet meer op wat het voorheen deed?

Dit zijn dingen die we ons misschien weleens afvragen, waarbij helaas gebrek aan ruimte in de agenda vaak de belemmerende factor is.

Laat je ook in het nieuwe jaar weer verrassen door onze selectie van inspirerende concepten tijdens. Kijk snel naar de thema’s en bijbehorende mogelijkheden voor 2020 en schrijf je in!

Zij gingen je voor en deelde hun ervaring:

Accountmanager Global Travel Retail en bestuurslid Young Perfetti bij Perfetti Van Melle

“Als Rotterdammer heb ik tijdens de Young Perfetti retail inspiratie tour toch nog geheel nieuwe plekken en inspirerende concepten ontdekt in mijn eigen stad. En dat is best knap.”

Erik Leupen, Country Sales Manager IKEA Belgium at IKEA Group

‘Carin heeft ons geholpen om een fantastische team dag te organiseren voor ons team van Sales Leaders (category leaders) van IKEA België. Na een inspirerende workshop in Antwerpen zijn we (per fiets) de stad samen gaan verkennen op zoek naar prikkelende voorbeelden van nieuwe en bestaande concepten, merchandising, combinaties van on- en offline retailing samen. Dit alles om de ogen te openen van onze mensen op de wereld buiten de blauwe box. Een zeer geslaagde dag, goed georganiseerd, niet te strak met ruimte voor spontane impressies en dialogen. Haar vraag om haar na de briefing volledig vertrouwen te geven in de voorbereiding was uitdagend, maar zeer terecht naar bleek. Zeer tevreden!’

Review Debora Wilbrink, Manager Lifestyle Concepten Kruitbosch

‘’Op onze eigen Cortina fietsen door de stad Utrecht op zoek naar Retail Inspiratie; wat een mooie ervaring!

Een dag die alle verwachtingen overtrof!

We zijn weer helemaal up to date op gebied van de laatste Retail trends en onze Brandspot ondernemers kunnen de opgedane inspiratie direct gaan toepassen in de praktijk. ‘’

Review Karen Vollmuller, Communicatie Coördinator TICA B.V.

“Een bijzondere dag in zonnig Londen. We hebben de stad doorkruist, zowel te voet als met de taxi en enorm veel inspirerende plekken bezocht. Van Conran shop tot Boxpark en van een hippe supermarkt met café, tot een virtual reality ervaring in de pop-up Ikea city store.. De variatie en de verhalen achter concepten maken het tot een waardevolle ‘oplaad dag’. “

Review Brigit Gerritse, directeur (Nederlandse Raad van Winkelcentra) NRW

“Onze jaarlijkse commissiedag was een groot succes! Met alle 60 commissieleden van NRW – inclusief het bestuur en de raad van toezicht – zijn we dwars door Amsterdam gefietst. Onder de bezielende leiding van CF retail hebben we vele nieuwe conceptstores bezocht. De deelnemers waren vooral heel enthousiast over de ondernemers die in hun winkels aanwezig waren om hun concepten persoonlijk aan ons toe te lichten. Hier zijn direct ook mooie contacten uit voort gekomen. Kortom, een zeer geslaagde middag. Fantastisch georganiseerd. En zeker voor herhaling vatbaar!”

Review Harriet Noever, docent Fashion & Trends TMO

“Onze studenten van TMO Fashion Business School bedenken en organiseren een groot Trend Event in het 4e semester waarin ze de branche gaan inspireren met vernieuwing in de toekomstige retail- en consumentenbehoeftes. Voorafgaand aan dit Event maken ze een Retail Inspiratie Tour (RIT). Heel belangrijk voor de studenten om te zien wat er nu allemaal al aan vernieuwing is in de retail zodat ze daarna zelf met hun toekomstvisie voor de modebranche aan de slag kunnen. CF retail helpt ze daarbij en door een terugkoppeling na het trendwatchen te combineren met een drankje en wat lekkers in een inspirerende omgeving hebben de studenten echt een leuke nieuwe ervaring!”

De Retail Inspiratie Tour (RIT) thema 2020 agenda is er weer. Heb je eigen ideeën of wensen? Kom er over in gesprek. Naast de thema’s zijn er, zoals je van ons mag verwachten, ook dit jaar weer volop maatwerk mogelijkheden.

SMART RETAIL                                                            donderdag, 20 februari 2020 in Arnhem

URBAN RETAIL                                                              vrijdag, 6 maart 2020 in Berlijn

NEW RETAIL MATERIALS                                          donderdag, 19 maart 2020 in Rotterdam

FASHION SENSE                                                              donderdag, 26 maart 2020 in Antwerpen

PRIKKEL JE ZINTUIGEN                                          donderdag, 9 april 2020 in Amsterdam

RETAIL DESIGN                                                              vrijdag, 24 april 2020 in Milaan

SUSTAINABLE RETAIL                                                      vrijdag, 22 mei 2020 in Londen

RETAIL NICHES                                                            donderdag, 18 juni 2020 in Amsterdam

SMART RETAIL INTERIORS                                    donderdag, 2 juli in Amsterdam

NEW RETAIL LUXURY                                                       vrijdag, 4 september 2020 in Parijs

SUSTAINABLE RETAIL                                                    vrijdag, 18 september 2020 in Londen

SENSORY PROFILE            donderdag 5 en vrijdag 6 november 2020 in New York

Interesse? Op zoek naar frisse ideeën en leren van innovatieve concepten? Er zijn nog veel meer mogelijkheden waaronder ons bekende Retail Inspiratie Tour maatwerk. Onder andere in New York, Barcelona, Londen, Stockholm, Berlijn en Parijs en altijd met een Nederlandstalige ‘local hero’. Informeer geheel vrijblijvend naar het volledige aanbod en de mogelijkheden door contact op te nemen met Carin Frijters via  info@cfretail.nl of 06 22991709.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,