CF retail
Inspireert en bouwt aan onderscheidende winkelconcepten

Retail Inspiratie Tour (RIT) thema agenda 2019 en reviews

17-02-2019 door

Ontdek de meest innovatieve concepten tijdens een Retail Inspiratie Tour

De inspiratie ligt op straat… maar waar?! 

Hoe ziet u de wereld om u heen? Door wie laat u zich inspireren? Doet u niet al jaren hetzelfde, maar levert het niet meer op wat het voorheen deed? Dit zijn dingen die we ons misschien weleens afvragen, waarbij helaas gebrek aan ruimte in de agenda vaak de belemmerende factor is. Laat je ook in het nieuwe jaar weer verrassen door onze selectie van inspirerende concepten tijdens. Kijk snel naar de thema’s en bijbehorende mogelijkheden voor 2019 en schrijf je in!

Review Erik Leupen, Country Sales Manager IKEA Belgium at IKEA Group

‘Carin heeft ons geholpen om een fantastische team dag te organiseren voor ons team van Sales Leaders (category leaders) van IKEA België. Na een inspirerende workshop in Antwerpen zijn we (per fiets) de stad samen gaan verkennen op zoek naar prikkelende voorbeelden van nieuwe en bestaande concepten, merchandising, combinaties van on- en offline retailing samen. Dit alles om de ogen te openen van onze mensen op de wereld buiten de blauwe box. Een zeer geslaagde dag, goed georganiseerd, niet te strak met ruimte voor spontane impressies en dialogen. Haar vraag om haar na de briefing volledig vertrouwen te geven in de voorbereiding was uitdagend, maar zeer terecht naar bleek. Zeer tevreden!’

Review Debora Wilbrink, Manager Lifestyle Concepten Kruitbosch

‘’Op onze eigen Cortina fietsen door de stad Utrecht op zoek naar Retail Inspiratie; wat een mooie ervaring!

Een dag die alle verwachtingen overtrof!

We zijn weer helemaal up to date op gebied van de laatste Retail trends en onze Brandspot ondernemers kunnen de opgedane inspiratie direct gaan toepassen in de praktijk. ‘’

Review Karen Vollmuller, Communicatie Coördinator TICA B.V.

“Een bijzondere dag in zonnig Londen. We hebben de stad doorkruist, zowel te voet als met de taxi en enorm veel inspirerende plekken bezocht. Van Conran shop tot Boxpark en van een hippe supermarkt met café, tot een virtual reality ervaring in de pop-up Ikea city store.. De variatie en de verhalen achter concepten maken het tot een waardevolle ‘oplaad dag’. “

Review Brigit Gerritse, directeur (Nederlandse Raad van Winkelcentra) NRW

“Onze jaarlijkse commissiedag was een groot succes! Met alle 60 commissieleden van NRW – inclusief het bestuur en de raad van toezicht – zijn we dwars door Amsterdam gefietst. Onder de bezielende leiding van CF retail hebben we vele nieuwe conceptstores bezocht. De deelnemers waren vooral heel enthousiast over de ondernemers die in hun winkels aanwezig waren om hun concepten persoonlijk aan ons toe te lichten. Hier zijn direct ook mooie contacten uit voort gekomen. Kortom, een zeer geslaagde middag. Fantastisch georganiseerd. En zeker voor herhaling vatbaar!”

Review Harriet Noever, docent Fashion & Trends TMO

“Onze studenten van TMO Fashion Business School bedenken en organiseren een groot Trend Event in het 4e semester waarin ze de branche gaan inspireren met vernieuwing in de toekomstige retail- en consumentenbehoeftes. Voorafgaand aan dit Event maken ze een Retail Inspiratie Tour (RIT). Heel belangrijk voor de studenten om te zien wat er nu allemaal al aan vernieuwing is in de retail zodat ze daarna zelf met hun toekomstvisie voor de modebranche aan de slag kunnen. CF retail helpt ze daarbij en door een terugkoppeling na het trendwatchen te combineren met een drankje en wat lekkers in een inspirerende omgeving hebben de studenten echt een leuke nieuwe ervaring!”

De Retail Inspiratie Tour (RIT) thema 2019 agenda is er weer. Heb je eigen ideeën of wensen? Kom er over in gesprek. Naast de thema’s zijn er, zoals je van ons mag verwachten, ook dit jaar weer volop maatwerk mogelijkheden.

PRIKKEL DE ZINTUIGEN                 donderdag 14 maart 2019                       Amsterdam

RETAIL SENSES                              donderdag 11 april 2019                           Milaan (helaas vol)

Combineer deze tour met een bezoek aan Salone del Mobile van 9 t/m 14 april 2019

PHYGITAL RETAIL                          dinsdag 30 april 2019                                 Londen

URBAN RETAIL                              donderdag 6 juni 2019                               Berlijn

RETAIL INNOVATIE                       donderdag 11 juli 2019                              Amsterdam

RETAIL NICHES                              dinsdag 10 september 2019                         Parijs

Combineer deze tour met een bezoek aan Maison&Objet van 5 t/m 15 september 2019

PHYGITAL RETAIL                          vrijdag 20 september 2019                       Londen

Combineer deze tour met een bezoek aan London Design Week van 12 t/m 22 september 2019

PHYGITAL RETAIL                           7 en 8 november 2019                                 New York

RETAIL FASHION                           donderdag 15 november 2019                  Antwerpen

Interesse? Op zoek naar frisse ideeën en leren van innovatieve concepten? Er zijn nog veel meer mogelijkheden waaronder ons bekende Retail Inspiratie Tour maatwerk. Onder andere in New York, Londen, Berlijn en Parijs en altijd met een Nederlandstalige ‘local hero’. Informeer geheel vrijblijvend naar het volledige aanbod en de mogelijkheden door contact op te nemen met Carin Frijters via  info@cfretail.nl of 06 22991709.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,