CF retail
Inspireert en bouwt aan onderscheidende winkelconcepten

RETAIL INSPIRATIE TOUR – PHYGITAL RETAIL – op 20 september in Londen

18-01-2018 door

Boek voor 31 juli en ontvang een exemplaar van het boek RetailTheater t.w.v. 29,- euro cadeau.

Het London Design Festival (15 t/m 23 september) met onder andere 100% Design Londen is een van de grootste en meest innovatieve design festivals ter wereld. Carin Frijters, auteur van de retailbijbel ‘Prikkel de Koopknop’ en het praktische vervolg RetailTheater, laat je op donderdag 20 september tijdens haar speciale Retail Inspiratie Tour  (RIT) met het thema Phygital Retail de laatste ontwikkelingen op retailgebied in Londen zien. Ga je mee? Join us!

Londen staat bekend om zijn creatieve winkelformules die inspelen op de omnichannel wensen van de hedendaagse consument. Tijdens de Phygital Retail Tour doe je volop inspiratie op en leer je van de beste en innovatieve voorbeelden die Londen kent. De tour is goed te combineren met een bezoek aan de 100% Design beurs.

Meer voor minder. Doe er je voordeel mee!

Voor wie?

Voor fabrikanten, toeleveranciers, ontwerpers, interieurbouwers, retailers, stylisten, visual merchandisers. Kortom; iedereen die op zoek is naar frisse ideeën, verse (retail)inspiratie en wil bijblijven in het snel veranderende retailvak.

Praktisch

Je reist en verblijft geheel op eigen gelegenheid naar en in Londen. Zo heb je je handen vrij om zelf te bepalen wanneer je reist, of je een bezoek brengt aan de 100% Design beurs of deelneemt aan de andere events tijdens dit festival.

Wanneer?

Op donderdag 20 september 2018 van 10.00 tot 17.00 uur.

Kosten

Kosten voor een complete dagtour zijn € 375 (ex. btw). Dit is inclusief:

 

[Forget sightseeing go insightseeing]

Inschrijven

Voor inschrijvingen en meer informatie kun je een mail sturen naar:

Overige mogelijkheden

Kies je ervoor om de gehele dag mee te gaan tijdens deze inspiratiereis door Londen of wil je je inschrijven met meer dan drie deelnemers uit een bedrijf dan zijn er weer andere mogelijkheden.

Profielschets Carin Frijters
Carin Frijters is eigenaar van CF retail en initiator van RetailTheater, is een expert op het gebied van retailconceptontwikkeling en de auteur van de retailbijbel ‘Prikkel de Koopknop’ en het praktische vervolg RetailTheater. Carin kan worden ingezet voor een creatieve injectie in retailbedrijven, interim- en projectadvies, inspiratie, lezingen en workshops.

Benieuwd naar de overige Retail Inspiratie Tours op de agenda klik hier of vraag vrijblijvend naar de maatwerk mogelijkheden door te bellen met Carin Frijters, 06 22991709.

Tags: , , , , , , , ,