CF retail
Inspireert en bouwt aan onderscheidende winkelconcepten

Wegens succes herhaald: kom kennismaken met RetailTheater en retail 3.0

27-06-2016 door

Na een succesvolle en uitverkochte editie op 20 juli, organiseert RetailTheater op 29 augustus een extra live InspiratieFlash.

Bij RetailTheater delen we onze kennis en inspiratie met onze relaties. Op 29 augustus laten Carin Frijters en Femke Cuijpers (regisseurs van winkelbeleving bij RetailTheater) tijdens de live InspiratieFlash zien wat er speelt in de retail. Aan de hand van een wervelende en beeldende lezing gaan ze dieper in op wat belangrijk is voor de hedendaagse klant en hoe je inspeelt op zijn klantreis. Wat voor winkelinrichting past daarbij en hoe zorg je ervoor dat presentaties in de winkel die klant telkens weer verassen? Na afloop is er tijd om ervaringen uit te wisselen met andere deelnemers en de specialisten van RetailTheater.

Bestel snel je ticket, want er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Programma
15.00 uur            inloop
15.30 uur            inspirerende lezing door Carin Frijters en Femke Cuijpers
16.30 uur            borrel
17.15 uur            einde live InspiratieFlash

Locatie
Vechtclub XL

Europalaan 2B

3526 KS, Utrecht

Vechtclub XL is een creatief bedrijvencomplex met werkplekken voor creatieve ondernemers , presentatie- expositieruimtes, een podium, moestuin en een restaurant.

Tickets
Een ticket kost slechts 14,99 euro inclusief btw per persoon en bestel je heel eenvoudig online. Met je ticket krijg je toegang tot de live InspiratieFlash op 29 augustus in Utrecht. Tegelijkertijd is je ticket een voucher, die je op locatie op allerlei manieren kunt verzilveren.
RetailTheater is een praktisch retailboek, een inspiratiebron, een platform en een initiatief van CF retail

Tags: , , , , , ,