CF retail
Inspireert en bouwt aan onderscheidende winkelconcepten

CO-CREATIE – Claudia Sträter en ‘Dress for Success’

12-01-2012 door

De pop-up VINTAGE STORE van Claudia Sträter heeft binnen 3 dagen bijna 17.000,– EURO opgeleverd. De opbrengst is bestemd voor vrijwilligersorganisatie ‘Dress for Success’. In totaal werden er maar liefst 1109 items verkocht.

De Claudia Sträter winkel aan het Rokin in Amsterdam was afgelopen week gedeeltelijk omgetoverd tot een vintage walhalla. ‘Sprekende ramen’, kasten en retro behang gaven, de pop-up Claudia Sträter winkel, de juiste look en feel. De opbrengsten van de ‘Duik in de Kast’ actie werden hier slechts 3 dagen getoond.

Wat doet ‘Dress for Success’?

Veel mensen zijn actief op zoek naar een betaalde baan, die bij hen past. Maar voor iemand met een uitkering of een minimum inkomen valt het niet mee zich voor een sollicitatiegesprek representatief te kleden. Hierdoor wordt de kans op ‘een goede eerste indruk’ gemist en gaat de baan naar een ander. ‘Dress for Success’ is er juist voor deze mensen.

‘Dress for Success’ is een vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden aan kleding helpt, die past bij de functie waarop ze solliciteren. De kleding in de – inmiddels – 12 winkels is afkomstig van donaties uit het bedrijfsleven en van particulieren. Omdat wij geen winstdoelstelling hebben, worden alle adviezen en alle kleding GRATIS verstrekt.

Kijk voor meer informatie over dit mooie initiatief op www.dressforsuccess.nl of op www.claudiastrater.com

Bron; Textilia

Tags: , , , , , , ,