CF retail
Inspireert en bouwt aan onderscheidende winkelconcepten

CF retail, ruim 25 jaar retailervaring

26-12-2020 door

CF retail, is het bureau voor helder en pragmatisch retailadvies en -inspiratie.

Carin Frijters is oprichter en eigenaar van CF retail en het platform RetailTheater, allround retail professional, aanjager, veel gevraagd retail spreker, inspirator en auteur van de retailboeken, Prikkel de Koopknop en het praktische boek RetailTheater en de zojuist verschenen Retail Survival Guide. In de afgelopen 25 jaar heeft zij ongeveer alles meegemaakt wat er goed mis, mis en goed mis kan gaan bij de innovatie van winkelconcepten. Het gaat daarbij niet alleen over het aanscherpen van de positionering, het verbeteren van het concept, de selectie van het juiste huisstijlbureau of de briefing. Maar ook over het begeleiden van het creatieve proces tot en met de uitvoering van de pilot en de implementatie van het nieuwe concept.

Haar retail ervaring heeft zij opgedaan in de volgende branches; petrol, food, tuin, doe het zelf, optiek, juwelier, drogmetica, dames- en herenmode, wonen, automotive, fair trade, kringloop, dier, tweewieler, verzekeringen, apotheek en medische hulpmiddelen.

Vanuit deze ervaring, haar kennis en achtergrond geeft Carin onafhankelijk advies en praktische ondersteuning bij uw retail vraagstukken. Geen wollige verhalen maar een helder en compact verhaal, altijd met de focus op behalen of het verbeteren van het rendement.

Naast advies verlenen aan retailers en fabrikanten wordt zij regelmatig gevraagd voor het geven van webinars en lezingen over consumententrends en de vertaling hiervan naar onderscheidende concepten.

Ook bouwen aan een meer onderscheidend winkelconcept? Neem dan contact op met Carin Frijters van CF retail voor een vrijblijvend gesprek via info@cfretail.nl of 06 22991709.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,