CF retail
Inspireert en bouwt aan onderscheidende winkelconcepten

Carin Frijters adviseur voor nieuwe opleiding Retailstyling Academie Artemis

22-03-2013 door

Persbericht

Met 25 jaar ervaring in de retailbranche, de oprichting van CF retail en de lancering van ‘Prikkel de Koopknop’ is Carin Frijters gevraagd als adviseur voor de opleiding Retailstyling aan Academie Artemis. Als adviseur is Carin nauw betrokken bij  de opzet van het onderwijsprogramma en vormt zij een belangrijke schakel tussen de academie en de retailbranche.

De toegevoegde waarde als retailstylist

Evenals het boek ‘Prikkel de Koopknop’ richt de opleiding zich op de diverse aspecten, die belangrijk zijn voor het ontwikkelen van een onderscheidend concept én hoe je hiervan de vertaling maakt naar de winkelvloer.

Het neerzetten van een succesvol retailconcept betekent dat je continu de klant prikkelt en inspeelt op de veranderende omstandigheden. Tijdens de tweejarige deeltijdopleiding Retailstyling aan Academie Artemis wordt geleerd hoe dit in de praktijk in zijn werk gaat. Het doel is om de toegevoegde waarde als retailstylist tot uitdrukking te brengen en zodoende het verschil te maken.

Studenten kunnen opgedane kennis al tijdens de studie in diverse projecten toepassen. Daarbij wordt samengewerkt met retailers en fabrikanten. Ook zullen retailexperts gastlessen verzorgen.

Voor wie?

De deeltijdopleiding Retailstyling is bedoeld voor iedereen die voorop wil lopen in het bedenken van onderscheidende concepten voor retailers en fabrikanten en het verschil wil maken in de retailwereld. Hbo denk- en werkniveau zijn hierbij minimaal vereist. De studie gaat in september 2013 van start bij Academie Artemis in Amsterdam en Rotterdam.

Informatiedagen

In maart en april is Carin Frijters op diverse locaties aanwezig en aanspreekbaar voor een korte toelichting op de nieuwe opleiding Retailstyling:

 

Meer informatie over Academie Artemis over de Retailstyling opleiding op www.academieartemis.nl

Tags: , , ,