CF retail
Inspireert en bouwt aan onderscheidende winkelconcepten

NIEUWE winkel van A.Puur.A ‘GROOTS’ in kleinschaligheid

08-01-2012 door

Op zaterdag 30 maart opende er in Antwerpen, een unieke kleinschalige winkel. A.Puur.A was al gevestigd in Gent en opende haar tweede vestiging in ‘t Stad. Deze winkel laat de persoonlijke selectie zien van creatief ondernemer, Katrien Buyle. Pure producten, vaak met een uitgelezen smaak.

De inrichting van de winkel is al even sober en naturel waardoor de producten als echte helden op het podium kunnen stralen.

Je vindt hier schoenen van Chie Mihara, tassen van Liebeskind en van Arthur & Aston, mode van Isabel Marant, sieraden van Lyie maar ook gestileerde theeserviezen en vele andere zeldzame stuks. Katrien voegt hier ieder seizoen eigengemaakte producten als dummy’s en notitieblokken aan toe.

De huidige tijdsgeest vraagt om authenciteit en laat ons gelukkig steeds vaker mooie, eigenzinnige, kleinschalige retail initiatieven zien. Interessant! Juist nu kunnen we hier wat mij betreft veel van leren. De aantrekkingskracht van Antwerpen, voor retailers met passie voor het vak, wordt zo alleen maar nog groter.

 

Beeld; etalage A.Puur.A in Gent met het thema ‘JUST AN OBJECT’

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,