CF retail
Inspireert en bouwt aan onderscheidende winkelconcepten

Retail Inspiratie Tour (RIT) thema agenda 2018 en reviews

17-11-2017 door

Ontdek de meest innovatieve concepten tijdens een Retail Inspiratie Tour

De inspiratie ligt op straat… maar waar?! 

Hoe ziet u de wereld om u heen? Door wie laat u zich inspireren? Doet u niet al jaren hetzelfde, maar levert het niet meer op wat het voorheen deed? Dit zijn dingen die we ons misschien weleens afvragen, waarbij helaas gebrek aan ruimte in de agenda vaak de belemmerende factor is. Laat je ook in het nieuwe jaar weer verrassen door onze selectie van inspirerende concepten tijdens. Kijk snel naar de thema’s en bijbehorende mogelijkheden voor 2018 en schrijf je in!

Review Debora Wilbrink, Manager Lifestyle Concepten Kruitbosch

‘’Op onze eigen Cortina fietsen door de stad Utrecht op zoek naar Retail Inspiratie; wat een mooie ervaring!

Een dag die alle verwachtingen overtrof!

We zijn weer helemaal up to date op gebied van de laatste Retail trends en onze Brandspot ondernemers kunnen de opgedane inspiratie direct gaan toepassen in de praktijk. ‘’

Review Karen Vollmuller, Communicatie Coördinator TICA B.V.

“Een bijzondere dag in zonnig Londen. We hebben de stad doorkruist, zowel te voet als met de taxi en enorm veel inspirerende plekken bezocht. Van Conran shop tot Boxpark en van een hippe supermarkt met café, tot een virtual reality ervaring in de pop-up Ikea city store.. De variatie en de verhalen achter concepten maken het tot een waardevolle ‘oplaad dag’. “

Review Brigit Gerritse, directeur (Nederlandse Raad van Winkelcentra) NRW

“Onze jaarlijkse commissiedag was een groot succes! Met alle 60 commissieleden van NRW – inclusief het bestuur en de raad van toezicht – zijn we dwars door Amsterdam gefietst. Onder de bezielende leiding van CF retail hebben we vele nieuwe conceptstores bezocht. De deelnemers waren vooral heel enthousiast over de ondernemers die in hun winkels aanwezig waren om hun concepten persoonlijk aan ons toe te lichten. Hier zijn direct ook mooie contacten uit voort gekomen. Kortom, een zeer geslaagde middag. Fantastisch georganiseerd. En zeker voor herhaling vatbaar!”

Review Harriet Noever, docent Fashion & Trends TMO

“Onze studenten van TMO Fashion Business School bedenken en organiseren een groot Trend Event in het 4e semester waarin ze de branche gaan inspireren met vernieuwing in de toekomstige retail- en consumentenbehoeftes. Voorafgaand aan dit Event maken ze een Retail Inspiratie Tour (RIT). Heel belangrijk voor de studenten om te zien wat er nu allemaal al aan vernieuwing is in de retail zodat ze daarna zelf met hun toekomstvisie voor de modebranche aan de slag kunnen. CF retail helpt ze daarbij en door een terugkoppeling na het trendwatchen te combineren met een drankje en wat lekkers in een inspirerende omgeving hebben de studenten echt een leuke nieuwe ervaring!”

Op de agenda van 2018 staan de volgende inspiratie tour thema’s in verschillende steden;

SLOW DESIGN vrijdag 9 februari 2018 Stockholm
Combineer deze inspiratietour met je bezoek aan het Stockholm Design Event van 5 tot en met 11 februari 2018
URBAN RETAIL vrijdag 23 februari 2018 Berlijn
RETAIL NICHES vrijdag 30 maart 2018 Amsterdam
RETAIL & DESIGN donderdag 19 april 2018 Milaan
Combineer deze inspiratietour met je bezoek aan het Salone di Milano event van 17 tot en met 22 april 2018
RETAIL BLURRING woensdag  9 mei 2018 Rotterdam
RETAIL NICHES donderdag 7 juni 2018 Barcelona
FASHION & RETAIL woensdag 8 augustus 2018 Antwerpen
PHYGITAL RETAIL donderdag 20 september 2018 Londen
Combineer deze inspiratietour met je bezoek aan het London Design event van 4 tot en met 23 september 2018
RETAIL INNOVATIE n.t.b.   Eindhoven
Combineer deze inspiratietour met je bezoek aan de Dutch Design Week 2018
PRIKKEL DE ZINTUIGEN donderdag en vrijdag 8 en 9 november 2018 New York

 

Interesse? Op zoek naar frisse ideeën en leren van innovatieve concepten? Er zijn nog veel meer mogelijkheden waaronder ons bekende Retail Inspiratie Tour maatwerk. Onder andere in New York, Londen, Berlijn en Parijs en altijd met een Nederlandstalige ‘local hero’. Informeer geheel vrijblijvend naar het volledige aanbod en de mogelijkheden door contact op te nemen met Carin Frijters via info@cfretail.nl of 06 22991709.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,